BOLNIČKO LEČENJE

Specijalna bolnica iz oblasti psihijatrije “Sunce” pruža vam mogućnost bolničkog lečenja bolesti zavisnosti. Obezbedili smo za vas savremeno opremljen apartman i prostranu osmokrevetnu sobu uz kupatilo sa đakuzijem i dnevnim prostorom za dnevni boravak i rekreaciju.

KADA SE PREPORUČUJE BOLNIČKO LEČENJE

  1. Bolničko lečenje se preporučuje ukoliko ne stanujete u Beogradu ili živite u inostranstvu;
  2. Kada je pacijent neodlučan u vezi sa lečenjem i ima izgleda da će lako odustati i propustiti mogućnost za oporavkom jer je rizik da će recividirati kada ode kući;
  3. Kod pacijenata koji su slabi i naporno im je svakodnevno da dolaze i odlaze na terapiju, a uz to imaju 24-časovnu medicinsku negu.

Bolničko lečenje: stabilnost i podrška

Bolničko lečenje pruža sigurno okruženje i podršku koja je ključna za osobe koje se leče od korišćenja štetnih supstanci. Ova okruženja omogućavaju stručnim medicinskim timovima da prate pacijente 24 sata dnevno, pružajući im neophodnu medicinsku negu i podršku u kriznim situacijama.

U bolničkom okruženu pacijenti imaju pristup različitim terapijama i tretmanima koji su prilagođeni njihovim individualnim potrebama.

Dodatno, bolnička okruženja pružaju pacijentima sigurno okruženje koje je oslobođeno svih potencijalno štetnih faktora ili uticaja koji bi mogli podstaći upotrebu. Ova sigurnost omogućava pacijentima da se fokusiraju na svoj oporavak bez straha od izloženosti supstancama ili negativnim spoljnim uticajima koji bi mogli ometati njihov napredak.

POGODNOSTI AKO DOLAZITE IZ INOSTRANSTVA

Specijalna bolnica iz oblasti psihijatrije “Sunce” posvetila je pažnju kako da olakša boravak i komunikaciju stranim pacijentima.  Obezbedili smo za vas posebne pogodnosti.

  • Ukoliko dolazite iz inostranstva možemo vam organizovati transport sa i do aerodroma;
  • Ukoliko je neophodno naša klinika će angažovati prevodioca.
apartman

Udobnost i kvalitet usluge bolničkog lečenja

Bolničko lečenje se sastoji od detaljnog psihijatrijskog i neurološkog pregleda, kompletnih analiza krvi, EKG-a.

  • Obezbeđujemo udoban smeštaj, ishranu, negu pacijenata, lekarske vizite i davanje terapije;
  • Dnevni boravak za rekreaciju i zabavu u kom pacijenti imaju mogućnost da provode zajedničko vreme igrajući društvene igre, gledajući svoj omiljeni TV program ili se rekreiraju vozeći sobni bicikl;
  • Apartman se preporučuje za osobe kojima je potreban mir, da se osame i posvete svom oporavku;
  • Sve sobe i apartman su klimatizovani i poseduju sopstvena kupatila;
  • Pacijentima se pruža mogućnost odabira menija.

Vreme je da počnete da se borite za sebe i svoje voljene.
Izlečite bolesti zavisnosti