Izlečite sa nama bolesti zavisnosti

Specijalna bolnica iz oblasti psihijatrije “Sunce” usmerena je na lečenje svih oblika bolesti zavisnosti: zavisnost od psihoaktivnih supstanci, popularno nazvanih drogama (heroin, kokain, stimulansi), tabletomanija, alkoholizam, zavisnost od kocke, zavisnost od interneta i od pušenja; ostalih psihijatrijskih oboljenja (anksioznost, depresija, nesanica) i savetovalištem za brak, porodicu i partnerske odnose.

Dr MIROSLAVA VASILJEVIĆ

Dr Miroslava Vasiljević, specijalista psihijatrije i direktor Specijalne bolnice iz oblasti psihijatrije “Sunce”, ima dugogodišnje iskustvo u lečenju bolesti zavisnosti i drugih psihijatrijskih poremećaja. Sertifikovani je sistemski porodični psihoterapeut.

Vreme je da počnete da se borite za sebe i svoje voljene.
Izlečite bolesti zavisnosti

Dr VESNA JOVANOVIĆ ČUPIĆ

Dr Vesna Jovanović Čupić,  specijalista neuropsihijatrije ima dugogodišnje iskustvo u lečenju bolesti zavisnosti, naročito lečenju alkoholizma. Radila je u Specijalnoj bolnici za bolesti zavisnosti savetovalište za alkoholizam u Gornjačkoj ulici.

NEVENA VASILIĆ

Nevena Vasilić, diplomirani psiholog, ima dugogodišnje iskustvo u radu sa adolescentima i porodicama. Sertifikovani je sistemski porodični psihoterapeut.

JELENA GOBELJIĆ

Jelena Gobeljić ima dugogodišnje iskustvo u radu na administrativnim poslovima zdravstvenih ustanova.

SAŠKA VUKIĆ

Saška Vukić, viša medicinska sestra,
završila je Visoku medicinsku školu i ima iskustva u radu za zavisnicima kao i pacijentima sa psihičkim problemima.

MIRJANA HRNJAK

Mijrjana Hrnjak, medicinska sestra, ima dugogodišnje iskustvo u lečenju bolesti zavisnosti i u zbrinjavanju hitnih cerebrovaskularnih pacijenata.

IVANA MILOVANOVIĆ

Ivana Milovanović, medicinska sestra, ima dugogodišnje iskustvo u radu sa pacijentima na lečenju od bolesti zavisnosti.

NINA ĐEKIĆ

Nina Đekić, medicinska sestra, ima radno iskustvo sa psihijatrijskim pacijentima i zavisnicima

Uspešno lečimo depresiju i bolesti zavisnosti

KAKO SU SE NAŠI PACIJENTI IZLEČILI

Iskustvo pacijenta u lečenju zavisnosti od HEROINA

Iskustvo pacijentkinje u lečenju zavisnosti od KOKAINA, ALKOHOLA i MARIHUANE

Iskustvo pacijenta izlečenog od ALKOHOLIZMA

Dijagnostika bolesti zavisnosti

Na vrlo jednostavan i brz način urinskom detekcijom otkriva se prisustvo supstance u organizmu. Obavezno se rade krvne analize i ostala potrebna dijagnostika da bi se utvrdio stepen oštećenja organizma i na osnovu analiza koncipira se dalje lečenje.

Terapija bolesti zavisnosti

Individualno pristupamo pacijentima i potpuno im se  posvećujemo.

Terapija se koncipira u odnosu na kliničku sliku pacijenta, urađene dijagnostike i u skladu sa napretkom, menja se. Neizostavni deo terapije su blokatori (Naltrekson i Esperal) uz pomoć kojih se održava apstinencija i smanjuje žudnja za supstancama. 

Postoji mogućnost psihoterapijskog lečenja online.

 

Lečenje je sistemsko. Započinje se detoksikacijom nakon čega se nastavlja psihoterapijsko lečenje. Radi se na promeni životnih navika (životnog stila) i poboljšanju svih životnih aspekata koji su bili pogođeni zavisnošću