VEĆ OD 14 DANA STABILIZACIJA FIZIČKA I PSIHIČKA.

Kako lečimo zavisnost od heroina

Zavisnost od heroina je izlečiva.

Prva faza lečenja traje oko 2 nedelje. Predstavlja DETOKSIKACIJU od droge (izbacivanje supstance iz organizma), otklanjanje fizičke zavisnosti od heroina i PSIHIČKU STABILIZIACIJU.

Zavisnost od heroina, jedna od najtežih bitaka koje čovek može da vodi, označava početak puta ka oporavku koji zahteva hrabrost, podršku i stručnost.

Heroin, poznat i kao “beli smrt”, brzo zarobljava svoje žrtve. Ova ilegalna supstanca, dobijena iz morfina, ne donosi samo trenutke euforije, već i lanac zavisnosti koji se grčevito drži svojih žrtava.

Na ulicama, heroin se često meša sa različitim supstancama, što znači da zavisnici nikada ne znaju sa čim zapravo imaju posla. Tajna kombinacija koja ih nosi ka neizvesnosti, često prema vrhuncu opasnosti – predoziranju i smrti.

Načini unosa heroina su raznoliki, ali svaki nosi svoje rizike. Od intravenskog ubrizgavanja koje donosi munjeviti nalet euforije do ušmrkivanja i pušenja, svaka metoda unosa heroina donosi svoje izazove i posledice. Heroin može da se konzumira ušmrkavanjem, pušenjem (zagrevanje heroina na aluminijumskoj foliji i udisanje njegovih para – tzv. “chasing the dragon”, “hvatanje zmaja”) ili injekcijom (intravenozno).

Evo kako USPEŠNO LEČIMO ZAVISNOST OD HEROINA.

VEĆ OD 14 DANA STABILIZACIJA FIZIČKA I PSIHIČKA.

Naša posvećena ekipa psihijatara, terapeuta i stručnjaka je tu da vam pomogne u ovoj borbi. Sa stručnim znanjem, razumevanjem i podrškom, zajedno možemo da preokrenemo tok ove bitke. Otvorite vrata ka novom početku, ka životu slobodnom od zavisnosti.

Apartman-br.-1-Psihijatrijska-bolnica-Sunce

AMBULANTNO ILI BOLNIČKO LEČENJE

Traje do 14 dana pod stalnim nadzorom psihijatra i stručnog osoblja. Cena od 1700 evra.

USPEŠAN SISTEM PODRŠKE IZLEČENIMA

JEDINSTVENO U SRBIJI! Razrađen sistem podrške izlečenim pacijentima tokom 2 godine.

Zato ne čekajte. Obratite nam se danas. Vaša hrabrost je prvi korak ka oslobađanju od okova heroina.

Zakažite sastanak i dođite da porazgovarate sa našim stručnim timom
+38169 243 76 62
Dr Milutina Ivkovića 9a, Beograd