ODVIKAVANJE OD DROGE I ALKOHOLA

Odvikavanje od droge

Samostalno odvikavanje od droge može biti izuzetno opasno! 

Pokušaji SAMOSTALNOG ODVIKAVANJA OD ZAVISNOSTI od heroina, kokaina, stimulansa ili tableta kod kuće često završavaju NEUSPEHOM zbog jakih simptoma apstinencijalne krize kao što su nemir, nesanica, bolovi, i anksioznost.

U našoj bolnici, obezbeđujemo SIGURNOST i podršku koja je potrebna da bi se ovaj izazovan period uspešno prebrodio.

Zavisnost od droge je izlečiva.

Prva faza lečenja traje oko 2 nedelje. Predstavlja DETOKSIKACIJU od droge (izbacivanje supstance iz organizma), otklanjanje fizičke zavisnosti od droge i PSIHIČKU STABILIZIACIJU.

Naglo prestajanje upotrebe narkotika i izbacivanje toksina iz tela može izazvati ozbiljne posledice po zdravlje. Bez stručne medicinske pomoći rizikujete:

🚨 Respiratorne probleme;
🚨 Srčani udar;
🚨 Grčeve;
🚨 Bol u mišićima i kostima;
🚨 Nesanicu;
🚨 Aritmiju.

U zavisnosti od vašeg zdravstvenog stanja i stepena zavisnosti, simptomi mogu biti različito intenzivni. Mnogi, zbog nepodnošljive krize, ponovo posežu za drogom (heroin, kokain, stimulansi, tablete…), vraćajući se u začarani krug zavisnosti.

Pokušaji ublažavanja simptoma uzimanjem lekova bez nadzora lekara mogu dovesti do predoziranja ili opasnih kombinacija koje su potencijalno smrtonosne.

Posledice neadekvatne detoksikacije samostalno kod kuće, bez stručnog savetovanaj sa psihijatrom, mogu biti dugoročne i mogu trajno ugroziti vaše zdravlje.

Ako se borite sa zavisnošću, potražite stručnu pomoć. Ne rizikujte svoj život!

 Šta je DETOKSIKACIJA OD DROGE? Detoksikacija je prvi korak ka slobodi od zavisnosti! To je proces čišćenja tela od štetnih supstanci, uz stručnu pomoć i nadzor naših medicinskih stručnjaka.

 KAKO FUNKCIONIŠE? Tokom detoksikacije, koristimo savremene terapijske metode koje olakšavaju simptome apstinencijalne krize. Naši pacijenti prolaze kroz ovaj proces bez neprijatnosti i bola, brzo se stabilizujući i vraćajući se u normalan život.

 Zašto je važna MEDICINSKA POMOĆ? Pokušaji SAMOSTALNOG ODVIKAVANJA OD ZAVISNOSTI OD DROGE (heroin, kokain, stimulansi, tablete…) kod kuće često završavaju neuspehom zbog jakih simptoma apstinencijalne krize kao što su nemir, nesanica, bolovi, i anksioznost. U našoj bolnici, obezbeđujemo sigurnost i podršku koja je potrebna da bi se ovaj izazovan period uspešno prebrodio.

 SIMPTOMI APSTINENCIJALNE KRIZE:

  • Nemir i nervoza

  • Nesanica

  • Bolovi i grčevi u stomaku

  • Mučnina i povraćanje

  • Anksioznost

Evo kako USPEŠNO LEČIMO ZAVISNOST OD DROGE.

VEĆ OD 14 DANA STABILIZACIJA FIZIČKA I PSIHIČKA.

Naša posvećena ekipa psihijatara, terapeuta i stručnjaka je tu da vam pomogne u ovoj borbi. Sa stručnim znanjem, razumevanjem i podrškom, zajedno možemo da preokrenemo tok ove bitke. Otvorite vrata ka novom početku, ka životu slobodnom od zavisnosti.

Apartman-br.-1-Psihijatrijska-bolnica-Sunce

AMBULANTNO ILI BOLNIČKO LEČENJE

Traje do 14 dana pod stalnim nadzorom psihijatra i stručnog osoblja. Cena od 1700 evra.

USPEŠAN SISTEM PODRŠKE IZLEČENIMA

JEDINSTVENO U SRBIJI! Razrađen sistem podrške izlečenim pacijentima tokom 2 godine.

🔹 NAŠA MISIJA: Da svaki pacijent izađe iz naše ustanove sa osećajem kao da nikada nije bio u problemu. Vaše zdravlje i dobrobit su naš prioritet!

Ne odustajte, obratite se nama i napravite prvi korak ka zdravijem životu!

Zakažite sastanak i dođite da porazgovarate sa našim stručnim timom
+38169 243 76 62
Dr Milutina Ivkovića 9a, Beograd

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *